Chat with us, powered by LiveChat HotMixPro Gastro 2L värmemixer
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

HotmixPRO

HotMixPro Gastro 2L värmemixer

Med värmemixer HotmixPRO Gastro skapar du krämer, sylt, såser, reduktioner och mycket mer till perfektion varje gång!

Artikelnr 219-HM2G-220-2
 
Exkl. moms:
25 000 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

HotmixPRO Gastro värmemixer för bar, restaurang och hotell

En oersättlig modell på grund av dess mångsidighet. Gastro-modellens olika funktioner inkluderar upphettning upp till en temperatur av 190°C (374°F) med nogranhet på endast 1°C. Mycket tack vare en otroligt kraftfull motor på hela 1500W.

Användningen av maskinen sköts på ett väldigt enkelt och smidigt sätt utan krav på några avancerade inställningar. Du sköter allt via den digitala displayen med några få knapptryckningar.

Alla delar i HotmixPRO Gastro som är i kontakt med råvaror och mat går att diska i diskmaskin!

 

Välj hastighet - Upp till 12.500rpm!

Tack vare den specialkonstruerade knivenheten kan den användas både som mixer eller som blandare. Knivenheten kan köras ända upp till 12500 rpm vilket gör processandet rekordsnabbt.

HotmixPRO Gastro kan också blanda och mixa med en konstant hastighet. Du har flera olika hastigheter att välja mellan, allt för att skapa så goda möjligheter att lyckas som möjligt. Även möjligheten att ställa in så att maskinen slår av då livsmedlet har uppnått en viss temperatur sparar massor tid och garanterar slutproduktens kvalitet.

En annan fördel med HotmixPRO Gastro är att du kan hälla alla ingredienser direkt i bägaren utan att lossa på locket!

Bred och enkel användning

Tack vare alla funktioner är HotmixPRO Gastro lämplig för nästan alla recept så som krämer, sylt, såser, degar, reduktioner och mycket mer. Dess höga temperaturer tillåter till och med karamellisering av sockerarter!

Ett stort antal förberedelser kan göras genom att helt enkelt lägga in ingredienserna i skålen, välja ett recept (antingen ett av de 250 förlagrade eller ett av dina egna) och trycka på START-knappen. Svårare än så är det inte!

Tack vare det programmerbara minnet och den perfekta temperaturkontrollen kan HotmixPRO Gastro garantera konstanta, standardiserade och optimala resultat.

Låt dina kollegor använda din HotmixPro Gastro: Så länge de använder ditt recept (och samma ingredienser förstås) kommer ingen att kunna se skillnaden. Du kan också dela dina recept med dina vänner, dina kockkollegor eller andra restauranger i din kedja.

Höger eller vänsterhänt? En stor fördel är att skålen och locket enkelt antingen på vänster eller höger sida... perfekt för vänsterhänta användare!

HotmixPRO = byggkvalitet 

Det är detaljerna som. gör det. Stommen är helt i 100 % rostfritt stål, AISI 304-kvalitet. Även bladset'et är helt tillverkat av rostfritt stål.

  • Blad tillverkade i ett stycke för stabila operationer och enkel rengöring.
  • Japanska rostfria lager som möjliggör rengöring i diskmaskin.
  • Transmissionsanslutningar i gjutstål för lång livslängd.
  • Aluminiumremskivor som alltid garanterar överföring av maximal effekt.

Spara recept direkt i din HotmixPRO

Du kan lagra nya recept med upp till 16 efterföljande steg vardera, så att de alltid är tillgängliga och repeterbara utan mänskliga fel. För att inte tala om de redan inlagda recepten (upp till 400).

Temperatur: 24°C - 190°C
Kontinuerlig körning: Max 4 timmar
Hastighet: 26st, max 12.500rpm
SD-kortläsare: Ja, för recept
Värmeeffekt:
800W
Motoreffekt:
1500W
Anslutning:
2300W, 240V, 50-60Hz
Mått (BxDxH):
258x312x296mm
Vikt: 13,5kg

JetMixPro tillverkar glassmaskiner med banbrytande tillverkningshastighet. Varumärken och modellerna är framtagna för att verkligen ta en match mot andra stora tillverkare i segmenet. JetMixPro är en del av HotMixPro!