Chat with us, powered by LiveChat Hällde Snabbhack VCB-62
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde Snabbhack VCB-62

Ett självklart val till det professionella medelstora köket. Hällde VCB-62 är en patenterad snabbhack av absoluta toppkvalité.

Artikelnr 170-22646
 
Exkl. moms:
27 931 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde VCB-62 snabbhack för det medelstora köket

Det självklara valet för det medelstora professionella köket. VCB-62/61 har en bruttovolym på 6 liter till skillnad mot lillebror VCM-41/42 på 4 liter. Maskinen Hackar och finfördelar råvaror som t.ex. kött, desserter, patéer, soppor m.m. och blandar alla typer av såser, dressingar etc. Oavsett vilken typ av beredning når du alltid ett perfekt resultat. Maskinen är tillverkad i metall av topphög kvalitét.

Patenterad teknik

Med VCB-62 följer två patent. En patenterad 4-arms avskraparsystem som fungerar som en inbyggd slickpott samt en patenterad knivenhet med 4 extra vändknivar. Alla knivblad är utbytbara.

Dubbla hastigheter

Välj på två olika hastigheter beroende på beredning. 1500 varv/min eller 3000 varv/min.

Enkel förflyttning

Plocka fram eller ställ undan maskinen när den ska användas. VCB-62 är av bänkmodell med två stadiga handtag på sidorna vilket gör det enkelt att flytta.

Rengöring och hygien

Alla lösa delar går enkelt att plocka av och kan diskas i diskmaskin. När allt är avplockat kan maskinen enkelt sköljas av då maskinbasen och kärl är helt i metall.

Maskinen finns även med en hastighet och 1-fas (VCB-61).
Varvtal:1500 varv/min & 3000 varv/min
Volym:6 L Brutto
Vikt:25 kg
Motor:1.5 kW. Två hastigheter. 380-415V, 3-fas, 50 Hz
"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.