Chat with us, powered by LiveChat Tomatskivare Nemco Easy 4,75mm (3/16)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Nemco

Tomatskivare Nemco Easy 4,75mm (3/16)

Prisvänlig, robust och effektiv manuell tomatskärare frånUSA. Denna modell med 4,75mm skivare

Artikelnr 198-55600-1
 
Exkl. moms:
7 581 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Nemco Easy Tomat skivare för 4,75mm

Prisvänlig, robust och effektiv manuell tomatskärare från USA. Denna modell med 4,75mm skivare (finns även i modell med 6,35 och 9,5 mm.) Spara tid, arbete och värdefullt arbetsutrymme med Easy Tomato Slicer. Hög effektivitet tar cirka 60 procent mindre tid än andra, större enheter. Vassa "razor" skärblad skärs med problemfri precision tack vare ett unikt självsmörjande spårmaterial som motstår feljusteringsproblem som hjälper till att minimera skadade och trasiga blad. Vertikalt handtag och skyddshandskar förbättrar användarkomfort och säkerhet. Rengörs snabbt och enkelt. Scalloped blad alternativ finns på alla modeller.

Mått: 184 x 390 x 210 (mm)
Max storlek: 82mm
Vikt: 3,6Kg
Material enhet: Gjuten aluminium
Knivar: Rostfritt stål

Nemco Food Equipment är mest känt för att vara en innovatör av nya utrustningslösningar som gör den annars arbetsintensiva beredningen av "signaturmenyalternativ" snabbare och mer kostnadseffektiv.

Förutom sin flaggskeppslinje inom prepp-food fortsätter Nemco att utveckla, tillverka och marknadsföra andra bänkmodell-maskiner i varmkorvutrustning, utrustning för livsmedelsvaror och livsmedelsutrustning, tillsammans med de i dess ugnslinje, brödrostar , kokande enheter, våffel- och konbakare, industriellt avfallshanterare för mat och mer.