Chat with us, powered by LiveChat Nemco Easy Slicer
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Nemco

Nemco Easy Slicer

Nemco 55200AN grönsaksskärare för restaurang, diskrum och storkök Easy Slicer från Nemco är den manuella grönsaksskäraren för dig som snabbt och enkelt behöver kunna arbeta med dina frukter och grönsaker.

Artikelnr 221-55200AN
 
Exkl. moms:
11 873 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Nemco 55200AN grönsaksskärare för restaurang, diskrum och storkök

Easy Slicer från Nemco är den manuella grönsaksskäraren för dig som snabbt och enkelt behöver kunna arbeta med dina frukter och grönsaker. 55200AN gör jobbet blixtsnabbt och behöver inte kopplas in med ström. Den är utrustad med en unikt, justerbart blad i rostfritt stål med inställningsmöjlighet från 1/16" till 1/2" i tjocklek. Tjockleken justeras enkelt genom en tumskruv.

Som tillval finns en monteringsbas (221-55816) att köpa till för en stabil och säker arbetsstation. Det finns även möjlighet att köpa till verktyg för strimling.

  • Arbetssparande, snabbare än för hand!
  • Mångsidig, kan skiva och strimla i stort sett alla produkter
  • Justerbar skivtjocklek från 1/16-tums till 1/2-tums

Diameter skärskiva: 229mm
Vikt: 3,5kg
Mått (BxDxH): 305x279x406mm

Nemco Food Equipment är mest känt för att vara en innovatör av nya utrustningslösningar som gör den annars arbetsintensiva beredningen av "signaturmenyalternativ" snabbare och mer kostnadseffektiv.

Förutom sin flaggskeppslinje inom prepp-food fortsätter Nemco att utveckla, tillverka och marknadsföra andra bänkmodell-maskiner i varmkorvutrustning, utrustning för livsmedelsvaror och livsmedelsutrustning, tillsammans med de i dess ugnslinje, brödrostar , kokande enheter, våffel- och konbakare, industriellt avfallshanterare för mat och mer.