Chat with us, powered by LiveChat Nemco Easy FryKutter (3/8")
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Nemco

Nemco Easy FryKutter (3/8")

Nemco 55450-2 grönsaksskärare för restaurang och storkök Det har aldriv varit enklare att göra pommes utan elanslutning! Med Easy Frykutter från Nemco kan du tack vare det exklusiva "kortkasthandtaget" och gedigna konstruktion med hävstång en smidig och enkel hantering för att tärna och skära exempelvis pommes.

Artikelnr 221-55450-2
 
Exkl. moms:
8 825 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Nemco 55450-2 grönsaksskärare för restaurang och storkök

Det har aldriv varit enklare att göra pommes utan elanslutning! Med Easy Frykutter från Nemco kan du tack vare det exklusiva "kortkasthandtaget" och gedigna konstruktion med hävstång en smidig och enkel hantering för att tärna och skära exempelvis pommes. 

Denna grönsaksskärare är byggt så att man enbart behöver använd enbart naturliga kroppsrörelser för bästa möjliga ergonomi och för att kunna användas kontinuerligt i år efter år utan att trötta ut armar.

Maskinen monteras enkelt på väggen med tillhörande väggfäste. 

  • Tärnar snabbt och enkelt
  • Bra ergonomi tack vare gedigen konstruktion
  • Designad och tillverkad i USA

Vikt: 4,9kg
Mått (BxDxH): 203x305x381mm

Nemco Food Equipment är mest känt för att vara en innovatör av nya utrustningslösningar som gör den annars arbetsintensiva beredningen av "signaturmenyalternativ" snabbare och mer kostnadseffektiv.

Förutom sin flaggskeppslinje inom prepp-food fortsätter Nemco att utveckla, tillverka och marknadsföra andra bänkmodell-maskiner i varmkorvutrustning, utrustning för livsmedelsvaror och livsmedelsutrustning, tillsammans med de i dess ugnslinje, brödrostar , kokande enheter, våffel- och konbakare, industriellt avfallshanterare för mat och mer.