Chat with us, powered by LiveChat Hällde CC-32S / 220-240 1 50/60
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde CC-32S / 220-240 1 50/60

Två maskiner i en! Hällde CC-32S Combi Cutter är en maskin för brett användande i det lilla upp till medelstora köket.

Artikelnr 170-24660
 
Exkl. moms:
14 082 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde CC-32S Combi Cutter för upp till 80 portioner/dag, 2kg/minut.

Denna kombimaskin från Hällde är för dig som har krav på brett användande av beredning men till mindre volymer. CC-32S Hackar, mixar, maler, purrar, mosar och finfördelar råvaror som t.ex. kött, desserter, patéer, soppor m.m. Med grönsaksskärartillsats kan du skiva, tärna, riva, strimla och räffla råvaror i mängder av olika dimensioner. Oavsett vilken typ av beredning når du alltid ett perfekt resultat. Maskinen är tillverkad av mycket tålig ABS-plast av hög kvalitét.

Enkel förflyttning

Plocka fram eller ställ undan maskinen när den ska användas. CC-32S är av bänkmodell med två stadiga handtag på sidorna samt vikt på endast 7kg, vilket gör det enkelt att flytta.

Rengöring och hygien

Alla lösa delar går enkelt att plocka av och kan diskas i diskmaskin. Alla skärverktyg till maskinen är tillverkade i rostfritt stål och kan även dom diskas i diskmaskin.

Dubbla hastigheter

CC-32S är en överlägsen kombimaskin som både grönsaksskärare och snabbhack. Välj på två olika hastigheter beroende på beredning. 500 varv/min för grönsaksskärare eller 1450 varv/min för snabbhack

Vi har ett brett utbud av tillbehör till CC-32S för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Se "Tillbehör".
Varvtal:500 varv/min & 1450 varv/min
Volym matarcylinder:0,9 L
Vikt:7 kg
Motor:1.0 kW. Två hastigheter. 220-240 V, 1-fas, 50-60 Hz
"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.