Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-50 / 220-240 1 50/60
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-50 / 220-240 1 50/60

Hällde RG-50 är en flexibel grönsaksskärare av hög kvalité, perfekt för det mindre köket som t.ex. förskola, hotell, café m.m. Maskinen klarar över 40 olika snitt!

Artikelnr 170-24730
 
Exkl. moms:
11 762 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-50S Grönsaksskärare för upp till 80 portioner/dag & 2 kg/minut!

RG 50S är grönsaksskäraren för det lite mindre köket och passar perfekt för ålderdomshem, bar, förskola m.m. Den skivar, river, strimlar samt räfflar och ger dig perfekta skärresultat och bereder upp till 80 portioner/dag och 2kg/min! Modellen ställs direkt på bänken och är enkel att flytta på vilket gör att du kan ta fram och stoppa undan den vid behov. Denna kompakta design möjliggör en mer skonsam arbetsposition.

Säkerhet

Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat!

Rengöring och hygien

Likt alla maskiner i Hälldes sortiment är RG-50 utvecklad för absolut bästa hygien. Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. Skärverktyg och alla lösa delar går att diska i diskmaskin.

Skärverktyg och tillbehör

Skär fler än 40 olika snitt! Med ett brett utbud av skärverktyg klarar RG-50 alla tänkbara jobb.

Skillnaden mellan denna modell och sin bror RG-50S är att RG-50S inte kan tärna råvaror och klarar istället runt ca 30 olika snitt.
Varvtal:500 varv/min
Volym:0,9L
Vikt:7 kg
Motor:1.0 kW. En hastighet. 220-240V, 1-fas, 50-60 Hz

"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.