Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-400i Maskinbas / 380-415 3N 50/60 C (Låsbar modell)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-400i Maskinbas / 380-415 3N 50/60 C (Låsbar modell)

Den största grönsaksskäraren från Hällde med mycket hög kapacitet och flexibilitet. Nå upp till 2,4 ton per timme med RG-400i med en trattmatare monterat!

Artikelnr 170-11120
 
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-400i Grönsaksskärare Låsbar, för upp till 3000 portioner/dag, 900 kg/timme

RG-400i är Hälldes största, starkaste och mest effektiva grönsaksskärare som bereder de riktigt stora volymerna. Med en kapacitet på 3000 portioner per dag, 900kg per timme (2,4 ton per timme med trattmatare!) är denna grönsaksskärare anpassad till stora kök, flygplanscatring, hotell, bageri, centralkök m.m.. Maskin, matare och matarcylindrar är allt tillverkad i rostfritt stål med noga utvalda material av mycket hög kvalit&eacute. Oavsett om du skivar, tärnar, river, strimlar eller räfflar får du alltid ett perfekt skärresultat.

RG-400i är en golvmodell som uppfyller alla de krav som ställs på en professionell grönsaksskärare oberoende av var den används. Den kan med fördel byggas in i ett produktionsssystem. Till denna modell finns fyra olika typer av matare. Manuell, tryckluft, tratt och 4-hålsmatare. Se tillbehör för mer information.

Stor flexibilitet

Fyra varianter av matare, tre olika matarcylindrar och lång tillbehörslista gör att denna maskin helt och hållet kan anpassas efter just dina behov.

Säkerhet

Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Det finns två säkerhetssystem som förhindrar att maskinen kan köras när skärverktyget är oskyddat. För att maskinen ska starta krävs att matarcylindern är korrekt monterad och mataren är i rätt position. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen helt. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat. Hällde RG-400i finns även med låsbar funktion för ställen där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val.

Hög kapacitet

Maskinen är den största maskinen från Hällde, skapad för köket med krav på stor kapacitet. Hela 3000 portioner per dag / 900 kg per timme klarar RG-400i av. Montera en trattmatare och nå en kapacitet på hela 2,4 ton per timme! Modellen är gjord för kommersiell användning i stora kök och har en lång livslängd.

Skärverktyg och tillbehör

Med ett komplett register av skärverktyg till RG-400i kan den användas för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Alla skärverktyg till denna maskinen är tillverkade i rostfritt stål, går att diska i diskmaskin och har utbytbara knivblad! Till denna maskinen finns ett brett sortiment med tillbehör för att optimera arbetet i köket. Allt från trattmatare, tryckluftsdriven matare, skärverktyg, vagnar, tråg och mycket mer. RG-400i kan med fördel byggas in i ett produktionssystem!

Detta är en maskinbas. Välj till dina delar. Se komplett tillbehörssortiment under fliken tillbehör!

Rengöring och hygien

Likt alla maskiner från Hällde så är denna utvecklad för absolut bästa hygien. Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. Alla löstagbara delar är tillverkade i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin. Möjligheten att rengöra under maskinen är även det enkelt tack vare avståndet på 150mm mellan maskin och golv. Med hjälp av två hjul monterat på bakre ben och ett rejält handtag baktill kan maskinen också enkelt flyttas vid t.ex. städning.

Detta är en maskinbas och säljs helt utan tillbehör. Glöm inte välja till dina tillbehör efter just dina behov!
OBS! RG-400i finns även utan låsbar funktion.

Produktinformation:

Varvtal: 200 &amp 400 varv/min
Diameter skärverktyg: 215 mm
Volym matarcylinder: 9 L
Vikt: 63 kg
Motor: 1.5/0.9 kW. Två hastigheter 208-440V, 3-fas 50-60 Hz
Antal matare: 4 varianter (säljs separat)
Säkerhet: 3 säkerhetsbrytarae

"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.