Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-350 Manuell 380-415 3N 50/60
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-350 Manuell 380-415 3N 50/60

En av de största, starkaste och mest effektiva grönsaksskärarna i Hälldes sortiment med upp till 1200 portioner/dag, 12kg/min. Montera trattmatare och få en kapacitet på 30kg/min.

Artikelnr 170-40940
 
Exkl. moms:
45 266 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-350 Grönsaksskärare för upp till 1200 portioner/dag, 12kg/minuten

RG-350 är en av Hälldes största, starkaste och mest effektiva grönsaksskärare. Vad sägs om 1200 portioner per dag, 12kg per minut? Räcker inte det, montera en trattmatare på toppen och din maskin når en kapacitet på 30 kg per minut! (trattmatare säljs separat). RG-350 är en robust grönsaksskärare tillverkad i metall med noga utvalda material av mycket hög kvalité. Oavsett om du skivar, tärnar, river, strimlar eller räfflar får du alltid ett perfekt skärresultat. Stödväggen inuti cylindern gör det då enkelt att stapla tomat, lök, paprika m.m..

Nästan 50% mindre manuell kraft behövs tacklare "Hällde Power Link". En teknik som ger en hävarmseffekt på matarplattan. Matarplattan har ögleformat handtag, "Hällde ErgoLoop", som gör att du enkelt kan jobba med både vänster och höger hand. Den lutande designen gör det inte bara väldigt enkelt att fylla på utan ger också mindre påfrestningar på axlar och rygg när maskinen ska fyllas på. Till RG-350 rekommenderar vi Hälldes höj- och sänkbara maskinbord för att alltid ge dig rätt arbetshöjd. Speciellt med monterad trattmatare.

Säkerhet

Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen helt. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat. Hällde RG-350 finns även med låsbar funktion för ställen där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val.

Kapacitet

Maskinen passar stora kök i restauranger, pizzerior, sjukhus, fartyg, skolor etc. Hela 1200 portioner per dag / 12 kg per minut klarar RG-350 av. Räcker inte det? Montera en trattmatare på och nå en kapacitet på 30 kg per minut! Modellen är gjord för kommersiell användning och har en lång livslängd.

Skärverktyg och tillbehör

Med ett komplett register av skärverktyg till RG-350 kan den användas för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Alla skärverktyg till denna maskinen är tillverkade i rostfritt stål, går att diska i diskmaskin och har utbytbara knivblad!

Till RG-350 rekommenderar vi Hälldes höj- och sänkbara maskinbord för att alltid ge dig rätt arbetshöjd. Speciellt med monterad trattmatare.

Rengöring och hygien

RG-350 är likt alla maskiner från Hällde utvecklad för absolut bästa hygien. Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. Alla löstagbara delar går lätt att ta bort för att skölja av och rengöras. Alla skärverktyg går att diska i diskmaskin.

OBS! RG-350 finns i två andra varianter. En låsbar 1-fas samt en 3-fas manuellmatare (ej låsbar)

Produktinformation:

Varvtal:360 varv/min
Volym matarcylinder:5,7L (ca 23L med trattmatare)
Vikt:26 kg
Motor:0.75 kW. En hastighet. 400V, 3-fas, 50 Hz
"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.