Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-250 diwash
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-250 diwash

Patenterad ytbeläggning som gör att alla lösa delar tål maskindisk. Aldrig tidigare har en beredningsmaskin varit enklare att göra rent och hålla mer hygienisk!

Artikelnr 170-25050-hero
 
Exkl. moms:
34 065 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-250 diwash Grönsaksskärare för upp till 1000 portioner/dag & 10kg/minut!


RG 250 diwash är det senaste tillskottet som släpptes nu 2020.

Alla löstagbara delar i aluminium har en patenterad organisk ytbeläggning, plymer, som möjliggör maskindisk. Hällde RG-250 diwash passar i kök där man värdesätter hygienfaktor och effektiviteten av att snabbt och enkelt kunna rengöra maskinen mellan de olika beredningarna.

Unika fördelar med en diswash:

  • Tål maskindisk
  • Är glatta och minimerar friktion
  • Är hållbara och slitstarka
  • Är värmetåliga

Detta är en robust grönsaksskärare i metall av mycket hög kvalitet. Den skivar, tärnar, river, strimlar samt räfflar i en mängd olika dimensioner och ger dig perfekta skärresultat. Den stora helmåneformade matarcylindern klarar både mer och större råvaror än lillebror RG-200. Stödväggen inuti cylindern är avtagbar och gör det då enkelt att stapla tomat, lök, paprika m.m.. Maskinens storlek gör att du kan använda den direkt på köksbänken och den lutande designen gör det inte bara väldigt enkelt att fylla på utan ger också mindre påfrestningar på axlar och rygg när maskinen ska fyllas på.

Säkerhet
Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen helt. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat. Hällde RG-250 finns även med låsbar funktion för ställen där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val. (dock ej som diwash)

Kapacitet
Maskinen passar från små till medelstora kök i restauranger, sjukhus, fängelse, ålderdomshem etc. Hela 1000 portioner per dag / 10 kg per minut klarar RG-250 diwash av. Modellen är gjord för kommersiell användning och har en lång livslängd.

Skärverktyg och tillbehör
Med ett komplett register av skärverktyg till RG-250 diwash kan den användas för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Alla skärverktyg till denna maskinen är tillverkade i rostfritt stål, går att diska i diskmaskin och har utbytbara knivblad!

Rengöring och hygien
Unikt med denna maskin från hällde är att alla löstagbara delar i aluminium går att diska i diskmaskin. Detta tack vare en patenterad organisk ytbeläggning. Det har aldrig varit enklare och mer hygiensikt att bereda grönsaker! Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. 


Produktinformation

Varvtal:350 varv/min
Volym matarcylinder: 4L
Vikt: 22 kg

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.