Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-250 / 220-240 1 50/60
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-250 / 220-240 1 50/60

RG-250 är grönsaksskäraren för det medelstora köket. Maskinen är tillverkad i metall av mycket hög kvalité och bereder upp till 800 portioner per dag / 8kg per minut! 1-fas-modell.

Artikelnr 170-25005
 
Exkl. moms:
29 683 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-250 Grönsaksskärare för upp till 800 portioner/dag &amp 8kg/minut!

RG 250 är en robust grönsaksskärare i metall av mycket hög kvalit&eacute. Den skivar, tärnar, river, strimlar samt räfflar i en mängd olika dimensioner och ger dig perfekta skärresultat. Den stora helmåneformade matarcylindern klarar både mer och större råvaror än lillebror RG-200. Stödväggen inuti cylindern är avtagbar och gör det då enkelt att stapla tomat, lök, paprika m.m.. Maskinens storlek gör att du kan använda den direkt på köksbänken och den lutande designen gör det inte bara väldigt enkelt att fylla på utan ger också mindre påfrestningar på axlar och rygg när maskinen ska fyllas på.

Säkerhet

Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen helt. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat. Hällde RG-250 finns även med låsbar funktion för ställen där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val.

Kapacitet

Maskinen passar från små till medelstora kök i restauranger, sjukhus, fängelse, ålderdomshem etc. Hela 800 portioner per dag / 8 kg per minut klarar RG-250 av. Modellen är gjord för kommersiell användning och har en lång livslängd.

Skärverktyg och tillbehör

Med ett komplett register av skärverktyg till RG-250 kan den användas för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Alla skärverktyg till denna maskinen är tillverkade i rostfritt stål, går att diska i diskmaskin och har utbytbara knivblad!

Rengöring och hygien

Likt alla maskiner i Hälldes sortiment är RG-250 utvecklad för absolut bästa hygien. Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. Alla löstagbara delar går lätt att ta bort för att skölja av och rengöras. Alla skärverktyg går att diska i diskmaskin.

OBS! RG-250 finns även i två andra utföranden. En med låsbar funktion (1-fas) och en 3-fas (ej låsbar)

Produktinformation:

Varvtal: 350 varv/min
Volym matarcylinder: 4L
Vikt: 22 kg
Motor: 0.55 kW. En hastighet. 1-fas, 50 Hz

"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.