Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-200 / 220-240 1 50/60 C (Låsbar modell)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-200 / 220-240 1 50/60 C (Låsbar modell)

Hällde RG-200 är en robust grönsaksskärare av mycket hög kvalité med kapacitet på 700 portioner per dag / 7kg per minut! Låsbar 230V/1-fas-modell.

Artikelnr 170-11115
 
Exkl. moms:
29 326 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-200 Grönsaksskärare låsbar för upp till 700 portioner/dag &amp 7kg/minut!

Med denna RG 200 får du en robust grönsaksskärare i stål av mycket hög kvalit&eacute. Den skivar, tärnar, river, strimlar samt räfflar och ger dig perfekta skärresultat. Den stora helmåneformade matarcylindern rymmer de flesta varor hela. Stödväggen inuti cylindern är avtagbar och gör det då enkelt att stapla tomat, lök, paprika m.m.. Maskinens storlek gör att du kan använda den direkt på köksbänken och den lutande designen gör det inte bara väldigt enkelt att fylla på utan ger också mindre påfrestningar på axlar och rygg när maskinen ska fyllas på.

Med en snedställd rörmatare kan du skära grönsaker på snedden. Passar bra till b.la. asiatiska wokrätter eller olika soppor. (säljs separat, se tillbehör)

Säkerhet

Hällde har alltid lagt fokus på säkerhet. Om matarcylindern avlägsnas bryts strömmen helt. Tack vare detta finns ingen risk att maskinen startar när skärverktyget är oskyddat. Hällde RG-200 finns även med låsbar funktion för ställen där säkerhetsaspekten utgör ett viktigt val.

Kapacitet

Maskinen passar från små till medelstora kök i förskolor, sjukhus, restauranger, ålderdomshem etc. Hela 700 portioner per dag / 7 kg per minut klarar RG-200 av. Modellen är gjord för kommersiell användning och har en lång livslängd.

Skärverktyg och tillbehör

Med ett komplett register av skärverktyg till RG-200 kan den användas för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket! Alla skärverktyg till denna maskinen är tillverkade i rostfritt stål, går att diska i diskmaskin och har utbytbara knivblad!

Rengöring och hygien

Likt alla maskiner i Hälldes sortiment är RG-200 utvecklad för absolut bästa hygien. Tillverkningen görs enbart av hygiencertifierade material, har släta ytor, runda kanter och saknar onödiga skrymslen där mat kan ta sig in och fastna. Alla löstagbara delar går lätt att ta bort för att skölja av och rengöras. Alla skärverktyg går att diska i diskmaskin.

OBS! RG-200 finns även i två andra utföranden. 1-fas (ej låsbar) samt 3-fas (ej låsbar).

Produktinformation:

Varvtal: 350 varv/min
Volym: 1,65L
Vikt: 18,6 kg
Motor: 0.25 kW. En hastighet. 230V, 1-fas, 50 Hz

"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.