Chat with us, powered by LiveChat Hällde RG-100 - Grönsaksskärare 400V
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Hällde

Hällde RG-100 - Grönsaksskärare 400V

Robust grönsaksskärare av hög kvalitét tillverkad i rostfritt stål som strimlar, river, tärnar, skivar och räfflar dina råvaror!

Artikelnr 170-1504
 
Exkl. moms:
16 198 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Hällde RG-100 Grönsaksskärare för upp till 400 portioner/dag & 5kg/minut!

Med denna låsbara RG 100 får du en robust grönsaksskärare i metall av mycket hög kvalité. Den skivar, tärnar, river, strimlar samt räfflar och ger dig perfekta skärresultat. Den stora halvmåneformade matarcylindern rymmer de flesta varor hela. Maskinens storlek gör att du kan använda den direkt på köksbänken och den lutande designen gör det inte bara väldigt enkelt att fylla på utan ger också mindre påfrestningar på axlar och rygg när maskinen ska fyllas på.

Med en snedställd rörmatare kan du skära grönsaker på snedden. Passar bra till b.la. asiatiska wokrätter eller olika soppor.

Vi har ett brett utbud av tillbehör till RG-100 för alla tänkbara jobb. Välj själv vilka verktyg du behöver för att bli ännu effektivare i köket!

Finns även som 230V 1-fas samt Låsbar eller ickelåsbar modell.

Produktinformation:

Varvtal:350 varv/min
Volym:1,65 L
Vikt:16 kg
Motor:0,25kW. En hastighet. 400V, 3-fas, 50hz
"

Perfekta skärresultat, högsta kvalitet och exemplarisk säkerhet är vad du får när du väljer Hällde grönsaksskärare. Användarvänlig design och brett beredningsregister. Svenska Hällde är en mästare på att förenkla och skala upp tillagningen i storkök med stora ambitioner. Genom snabb och enkel rengöring frigör Hälldes produkter massor av tid i köket på restaurangen.