Chat with us, powered by LiveChat Milan Toast Brödrost 18051
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Milan Toast

Milan Toast Brödrost 18051

Driftsäker brödrost från Milan Toast med kapacitet på 700 skivor/h och en bandbredd 250 mm vilket gör att den klarar 2 skivor i bredd.

Artikelnr 132-1310.1806
 
Exkl. moms:
14 220 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Milan Toast Brödrost 18051

Driftssäker, effektiv, frontmatad brödrost med reglerbar matningshastighet. Rostfria värmeelement garanterar mycket god livslängd. Bandbredd 250 mm. Rosten passar utmärkt för rostning av hamburgerbröd genom den generösa inmatningshöjden samt att det övre värmeelementet går att stänga av.

  • Lättanvänd och snabb
  • Tålig och slitstark
  • Enkel att hålla fräsch

Reglerbar bandhastighet med in- och utmatning via fronten. Värmeisolerat ytterhölje som minskar risken för brännskada. CE-godkänd och levereras med svensk bruksanvisning. Tillverkade helt i rostfritt stål för lång livslängd.

Löstagbar smulbricka som tål maskindisk. Rostfritt ytterhölje möjliggör enkel och snabb rengöring.

Teknisk information

Kapacitet: Skivor 700st/h
Bandbredd: 250 mm
Inmatningshöjd: Max 52 mm
Anslutning: 2,1 kW, 230V 1N~
Mått (BxDxH): 340 x 410 x 360 mm

Milan Toast erbjuder ett omfattande sortiment av klämgrillar som är utrustade med gjutjärns- och keramiska laggar. Dessa grillar finns tillgängliga med enkla eller dubbla grillytor samt släta eller räfflade laggar. De utmärker sig genom en stilren design, enkel rengöring, och en välbalanserad konstruktion som gör dem lämpliga för professionellt bruk.

Milan Toasts bandbrödrostar, med en rostfri design och värmeisolerat ytterhölje, är en passande tillsats inte bara för frukostserveringar utan även för hamburgerkök. Deras bandbrödrostar levererar perfekta resultat med hjälp av en justerbar bandhastighet, vilket gör dem till ett pålitligt val för krävande kök där kvalitet och effektivitet är av högsta prioritet.