Chat with us, powered by LiveChat Antunes VCT-2000 Brödrost
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Antunes

Antunes VCT-2000 Brödrost

Antunes VCT-2000 Brödrost Professionell brödrost som ger ett perfekt resultat varje gång! Antunes vertikala brödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun rostning.

Artikelnr 199-4889210201
 
Exkl. moms:
45 996 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Antunes VCT-2000 Brödrost

Professionell brödrost som ger ett perfekt resultat varje gång! Antunes vertikala brödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun rostning. Med VCT-2000-modellen får du en digital styrenhet som möjliggör noggrann justering av rostningen för olika brödtyper. En inbyggd värmare tillför värme till ovansidan av brödet för att säkerställa att det blir genomvarmt. Denna brödrost är idealisk för platser med begränsat utrymme och har en rosttid på 23 sekunder.

Möjliga tillval finns så som Fun Feeder och Butter Wheel. Bun Feeder låter dig ladda flera bröd samtidigt och matar dem automatiskt, medan Butter Wheel enkelt applicerar smör för en ännu bättre rostning.

VCT-2000 från Antunes är en välanvänd brödrost hos hamburgerestauranger och gatukök som vill ha det lilla extra!

Skillnaden på VCT-2000 och VCT-25 är att man med denna 2000-modellen kan ställa både hastighet och tjocklek på bröd. Det går inte på 25-modellen.

Här hittar du Antunes välkända professionella brödrostar som används flitigt för b.la. rostning av hamburgebröd i stora hamburgekedjor. Stabila maskiner med perfekt resultat.