Chat with us, powered by LiveChat Spolarm komplett WD6/7 pressade dysor
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Wexiödisk

Spolarm komplett WD6/7 pressade dysor

Reservdel spolarm till Wexiödisk WD6 och WD7. Komplett spolarm som reservdel till Wexiödisk WD-6 och WD-7. Levereras med gavlar och lagringsenheten i mitten, komplett med skruv för anslutning. Denna arm är med pressade spoldysor och skall endast monteras på maskiner med likadan disk/spolarm.

Artikelnr 121-WD27252.01
 
Exkl. moms:
1 972 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Reservdel spolarm till Wexiödisk WD6 och WD7

Komplett spolarm som reservdel till Wexiödisk WD-6 och WD-7. Levereras med gavlar och lagringsenheten i mitten, komplett med skruv för anslutning.
Denna arm är med pressade spoldysor och skall endast monteras på maskiner med likadan disk/spolarm.

Wexiödisk grundades 1972 i Växjö, Sverige av Roland Carlsson, Göte Ericsson och Lennart Johansson som alla hade erfarenhet av maskintillverkning för storkök. Redan från starten har företaget präglats av en stark entreprenörsanda, ett stort engagemang och driv bland anställda och företagsledning samt en ambition att erbjuda marknaden diskmaskinslösningar av världsklass.

1999 förvärvade Metoskoncernen samtliga aktier i Wexiödisk och delar av koncernens diskmaskinsproduktion flyttades till Växjö.

2004 förvärvades hela Metoskoncernen inklusive Wexiödisk av Ali Group, och vi blev därmed med i en av världens största koncerner inom storköksutrustning.

Sedan 1974 finns vi på Norremark industriområde, där vi genom åren expanderat i allt större lokaler efterhand som företaget vuxit.