Stäng
Din varukorg

Tvättmaskiner och utrustning för Räddningstjänsten

Vi har ett komplett sortiment av tvättmaskiner, torkskåp och torktumlare för räddningstjänsten. Hela sortimentet av maskiner har utvecklats i nära samarbete med Friskabrandmän konceptet. Specialutformade program som tvättar riktigt rent och eliminerar hälsofarliga partiklar, minskar slitage på plaggen och förenklar för dig som tvättar. Våra torkskåp från Podab har unika galgar som ökar och effektiviserar torkprocessen. En riktigt bra lösning är att larmställen på detta sätt torkas skonsamt från insidan och från utsidan samtidigt. Det är tidseffektivt och minimerar slitage på plaggen.

Anpassad tvättutrustning för bl.a larmställ

Våra tvättmaskiner i kombination med vårt torkskåp, ProLine FC 20 ger en optimal tvätt- och torkprocess för skyddskläder som exempelvis larmställ. Vi anpassar tvätt och torkprogrammen så att funktionaliteten säkerställs och slitage minimeras. Tvättmaskinerna är dessutom utrustade med vanliga tvättprogram som t ex handtvätt, 40°C, 60°C, 90°C och snabbtvätt, vilket passar bra vid tvätt av verkstadsoveraller, träningskläder och stationskläder.

Torkskåp utvecklat för skyddskläder

ProLine FC 20 har specialgalgar för att torka skyddskläder både från insidan och från utsidan. Torkprocessen är utan mekanisk bearbetning vilket förlänger livslängden på plaggen. Torkskåpet har en kapacitet på hela 20 kg och kan inredas på olika sätt, t ex för att torka stövlar och handskar. Du byter enkelt ut galgarna och fäster hängarna.

Högkvalitativ tvättutrustning

Tvätt- och torkprogrammen är framtagna i samarbete med Friskabrandmän. Tillsammans med Friskabrandmän anpassas produkterna för att möta de krav som ställs vid tvätt av larmställ. Allt för att minimera exponering av farliga ämnen och skapa en tryggare vardag för brandmän.

Kontakta oss för fri rådgivning

Vi hjälper er station att hitta rätt utrustning. Vi planerar, ritar flöden och placerar ut maskiner på 3d skiss efter bemanning och utruckningar på er station. Kontakta oss så hjälper vi hela vägen från service, inköp eller komplitering

0500-415400
info@widab.se