Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional WMC894 - Tvättmaskin 9 kg
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional WMC894 - Tvättmaskin 9 kg

Professionell tvättmaskin från ASKO som rymmer 9 kg tvätt i en trumma på 80 liter. Robust och pålitlig tvättmaskin, konstruerad för att hålla länge. Med 25 smarta programalternativ, där 10 är helt anpassningsbara gör den här tvättmaskinen en av de mest flexibla på marknaden. Välj bland desinfektionsprogrammen som uppfyller de strikta kraven från hälsovårdsmyndigheterna.

Artikelnr 133-738294-head
 
Exkl. moms:
47 995 kr
32 396 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Professionell tvättmaskin ASKO WMC894

Tvättmaskin med desinfektionsprogram som uppfyller de strikta kraven från hälsovårdsmyndigheterna. Kapacitet på 9kg tvätt i en trumma på 80 liter. ASKOs professionella tvättmaskiner är utrustade med den unika Quattro Construction™, hygienisk Steel Seal™-lucka och har totalt 25 program, varav 10 är helt anpassningsbara, vilket säkerställer ett perfekt tvättresultat för alla typer av företag. Tack vare Quattro Construction™ är centrifugering på 1400 rpm praktiskt taget helt vibrationsfritt, med en kvarvarande fuktnivå på 49 %. 

ASKOs 2-åriga garanti medföljer alla professionella vitvaror utan kostnad och säkerställer att produkterna uppfyller kundernas höga krav på kvalitet och service.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO vitvaror och produkter till tvättstugan med robust och stilfull design. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern.

● Möjlig att ansluta och kontrollera via WIFI
● Kapacitet: 9 kg
● Centrifugeringshastighet: 1400 rpm
● Antal program: 26
● LCD display
● Bredd: 595 mm
● Höjd: 850 mm
● Djup: 706 mm

Avkänning och automatisk åtgärd av obalans i trumman. Översvämningsskydd. Fördröjd start upp till 100 timmar. Möjlig att ansluta och kontrollera via WIFI integrerat. Överhettningsskydd. Förberedd för anslutning till externa doseringssystem.

Professionella program:

Allergi bomull 60°C, Allergycotton 90ºC, Allergysynthetics 60ºC, Drumcleaning, Allergysynthetics 40ºC , Eco 40-60 °C, Grovtvätt 90°C, Grovtvätt 60°C, Vittvätt 90°C Professional, Vit/Kulörtvätt 60°C Professional, Vit/Kulörtvätt 40°C Professional, Kvick 60°C Professional, Kvick 40°C Professional, White/colour 20 °C, Syntettvätt 40°C Professional, Drain, Spin, Sköljning, Ylle- och handtvätt 40°C, MOP-tvätt 60°C, MOP-tvätt 90°C, Microfibre 40ºC, Mikrofiber tvätt 60°C, Desinfektion 60°C, Desinfektion 40°C, Desinfektion 90°C

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 28 896 kr

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.