Chat with us, powered by LiveChat Asko Professionell Torktumlare TDC112 VS 7KG
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

Asko Professionell Torktumlare TDC112 VS 7KG

Asko Professional-produkter är konstruerade för att ge optimala resultat, samtidigt som de förblir kostnadseffektiva och miljövänliga.

Artikelnr 133-732372
 

2 396 kr

2 640 kr
Exkl. moms:
19 695 kr
13 788 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Asko Professionell Torktumlare TDC112 VS 7KG

ASKO Professional-produkter passar för både små och stora företag inom alla sektorer. Askos produktsortiment bygger på hög kvalitet och flexibilitet, vilket gör att du kan uppnå optimala resultat.

Snygg, Effektiv, Skonsam

ASKO Professional-produkter är konstruerade för att ge optimala resultat, samtidigt som de förblir kostnadseffektiva och miljövänliga. Asko lämnar alltid 2 års garanti på sina produkter.

Produktinformation

Lastvikt: 1-7KG

Trumvolym : 112 L

Typ av torktumlare : Frånluftstumlare

Mått (BxDxH) : 59,5x 58,5 x84,5 cm

Vill du ha mer information om produkten?

Titta då under fliken dokument.

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.