Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional TDC1772CC - Kondenstumlare 7 kg
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional TDC1772CC - Kondenstumlare 7 kg

ASKOs kondenstumlare från serien Professional är perfekt för bostadsföreningen, idrottsanläggningen eller annan sektor. Torkar din tvätt skonsamt med låg energiförbrukning.

Artikelnr 133-738104
 
Exkl. moms:
17 435 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Professionell kondenstumlare ASKO TDC1772CC.S - med bokning/betalsystem via WiFi

Proffs torktumlare för tvättstugan som är utrustad med Butterfly Drying™ – icke-reverserande trumrörelse och en funktion som motverkar att kläderna klumpar ihop sig. Med en trumma i rostfritt stål, en tyst BLDC-motor och hållbara kullager kommer du att kunna glädjas åt torra kläder och tyger länge. Torktumlaren är mycket lätt att använda, har en fördröjd startfunktion på upp till 100 timmar och totalt 17 program. Trumman har en volym på 117 liter och rymmer 7 kg tvätt. Elementet har en effekt på 2,5 kW (1-fas/ 16 A), kan kopplas om till 1-fas/1,95 kW/10 A.

ASKOs 2-åriga garanti medföljer alla professionella vitvaror utan kostnad och säkerställer att produkterna uppfyller kundernas höga krav på kvalitet och service.

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO vitvaror och produkter till tvättstugan med robust och stilfull design. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern.

● Energiklass: B
● Kapacitet: 7 kg
● Elektriskt värmare
● Antal program: 17
● Bredd: 595 mm
● Höjd: 850 mm
● Djup: 654 mm

Skrynkelskydd. Låga temperaturalternativ. Fördröjd start. Tidsbegränsad torkning

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.