Chat with us, powered by LiveChat ASKO Professional Torkskåp DC7784HP - Vit
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Asko Professional

ASKO Professional Torkskåp DC7784HP - Vit

Torkskåp perfekt för förskolan, det stora hemmet eller tvättstuga i valfri sektor. Torkar med hög effekt men låg energiförbrukning. ASKOs professinella torkskåp torkar 4 kg tvätt på bara 90 minuter, med en energiförbrukning på endast 0,3 kWh

Artikelnr 133-675927
 
Exkl. moms:
31 596 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Ventilerat torkskåp med tvättlina på totalt 16 meter ASKO DC7784HP.W - med värmepump

Ett ventilerat torkskåp i vitt som erbjuder en effektiv och otroligt skonsam torkning av textilier och skor. Hängarna kan dras ut så att man enkelt kommer åt, och den totala torkytan är 16 meter. Kontrollpanelen sitter på ergonomisk höjd på utsidan, och du kan välja mellan både automatiska och manuella torkprogram. Perfekt i hemmet eller i tvättstugan.

2 års garanti 10 års reservdelsgaranti

Kända för sin smakfulla, skandinaviska design gör ASKO vitvaror och produkter till tvättstugan med robust och stilfull design. ASKO produkter är utvecklade i Sverige och upprätthåller en enastående kvalitet och service i hela verksamheten – den perfekta pålitliga partnern.

● Bredd: 1854 mm
● Höjd: 595 mm
● Djup: 663 mm
● Konstruktionstyp: Värmepump 
● Förstärkt och ljudisolerad dörr
● Avfuktningskapacitet: 22 g/min
● Intelligent minnesfunktion

Omhängningsbar dörr. Justerbar höjd för att passa in med tvättmaskin, torktumlare och Hidden HelpersTM. Möjligt att installera i skåpet. Väggmontering är möjligt. Kondensbehållarens placering: Under. Kondens med avlopp: Behållare och avlopp. Motorns placering: Under torkutrymmet.

ASKO har en bra historia! Det startade 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin till sin mor för att göra livet lättare för henne. En unik, energi- och vatteneffektiv maskin som skulle återspegla en lantbrukares kärlek för naturen. En maskin med överlägsen rengöringsprestanda och tillförlitlighet som skulle kunna värma upp vatten, centrifugera och som även hade både hållbara och rostfria ståltrummor.
 
I mer än 60 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta sig an familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med en unik skandinavisk metod kombinerar ASKO prisvinnande design med smarta funktioner och lösningar och skapar produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv.