Stäng
Din varukorg

Maskiner för allt mellan tvättstuga och vård och omsorg.

Lång Erfarenhet och Intresse gör oss det ett självklart val när det gäller service, reparationer, installation eller försäljning av professionell tvätt och torkutrustning i Skaraborg. Våra 45 år i branchen har gett oss hög kunskap av vilka maskiner som fungerar och inte fungerar i tvättstugan, kampingen, tvätteriet eller städbolaget. Vårt mål är att alltid vara lätta att få tag på och vi ska finnas till hands före, under och efter köpet av professionell tvättstugeutrustning. 

 

FÖRSÄLJNIG AV UTRUSTNING

Vi jobbar med marknadens starkaste och ledande tillverkare och eftersom vi är en oberoende partner kan vi alltid ge specialistråd för den bästa lösning för just dig.
 

PROJEKTERING OCH OMBYGGNAD

Vi hjälper även er "hela vägen" och projekterar er ombyggnad eller renovering av tvättstuga och lokaler i anslutning. Vi är certifierade Bas-P (byggherre projektering) och kan därför hålla i hela projekter. Det är enkelt för er som kund, från idé till färdig lösning genom vårt sammarbete med duktiga enteprenörer för vvs, bygg, måleri, ventilation och el.
1. Möte med behovsanalys och önskemål och tankar
2. Vi ritar upp ett förslag med bra flöde och tar fram maskiner och energikalkyl för bästa lösning och ekonomi
3. Offert på hela projekteringen (inkl vvs, bygg, måleri, ventilation och el)
4. Datum och tidsplan tas fram. Vi informerar alla berörda och tar ev. fram en tillfällig tvättstuga under renoveringen.
5. Bekymmersfri och energisnål tvättstuga anpassad just för er med 5 års garanti


INSTALLATION

Vi installerar över hela Skaraborg med tre servicekontor som ligger i Lidköping, Skövde och Hjo. Rätt installerade maskiner borgar för lång drift och ekonomi. Vår långa erfarenhet, en trygg partner för installation av era maskiner.


REPARATION OCH SERVICE

Vi utför reparation, service och lagar alla märken och maskiner för professionellt användande. Våra specialliserade tekniker med minst 15 års erfarnhet vet hur viktig utrustningen är för dig och är snabbt på plats med välsorterade servicebilar. Maskiner som står i tvättstuga, bostadsrätt, hotell och restaurang, mopptvätt och städdukar, tvätteri, sjukhus, vård och omsorg går tufft och behöver som din privata personbil service att att prestera bäst och minska onördigt slitate. Att vi även kan reparera det vi säljer gör det enkelt för dig som kund, en kontakt som fixar allt.
 

RESERVDELAR

Vi kan även tillhandhålla reservdelar. tillbehör och förbrukningsmaterial till nästan alla märken / fabrikat på marknaden. Några av dom tillverkare vi jobbar mest med är; Podab, Miele, Electrolux Laundry (wascator), Asko och Cylinda.


ENERGIKALKYL OCH MILJÖ

Tvätta med omtanke på miljö och spara pengar. Dom senaste åren har det hänt mycket på marknaden och utbudet av energisnåla maskiner för tvättstugan har ökat markant. Det är ofta våra energikalkyler för utbyte av äldre maskiner visar på en besparing redan från dag ett och då har vi räknat med inköpsvärdet av maskinerna. Tvättmaskiner och torktumlare har blivit mycket effektivare och förbrukar mindre el och vatten för en process. Tvättmaskinerna har även ökat i effektivitet på avattning vid centrifugeringen vilket medför mindre vatten i textilierna när dom skall torkas och smartare lösning gör det möjligt att tvätta rent även vid lägre temperaturer. Att sedan torkskåp och torktumlare utvecklats med energismart teknik med värmepump gör att torkprocessen minskar enormt från tidigare. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning, offert och energikalkyl.


UTRUSTING FÖR PROFESSIONELLT BRUK

Vi hjälper er hela vägen när det gäller professionell tvättstugeutrustning. Våra maskiner tål riktigt tuffa tag och är anpassade för din verksamhet. Våra områden är:
- Tvättstuga (bostadsrätt och gemensamma tvättstugor för fastighetsägare)
- Städ och Mopp (städcentraler för mopptvätt och städduktar)
- Vård och omsorg (maskiner med specialprogram för fekal, urin och bajs)
- Räddningstjänst (specialanpassade för brandställa och personilg skyddsutrustning)
- Hotell och restaurang (flexibla maskiner med hög kapacitet)
- Kamping och gästhamn (maskiner med tidsbokning eller myntbetalning)
- Lantbruk och häst (kraftiga maskiner med specialprogram)
- Sjukhus och tvätterier (större maskiner med hög kapacitet)
 

Ni hittar våra specialiserade stationer för professionella tvättstugor:

Lidköping service avdelning
Lidköping, Skara, Vara, Götene, Mariestad,

Skövde service avdelning
Skövde, Falköping, Töreboda, Hova, Gullspång

Hjo service avdelning
Hjo, Tidaholm, Tibro, Karlsborg