Chat with us, powered by LiveChat Vill du växa med oss? Vi söker en ny kollega - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Är du vår nästa stjärna?

Lageransvarig & Support

Lageransvarig & support
Publicerad 2022-10-21

Är du vårt nästa stjärnskott som vill vara med att fortsätta utveckla Widab? Just nu söker vi en noggrann, social och glad kollega som vill vara en del av vår framgångsresa.

Om Widab AB

Widab är just nu ett av Sveriges starkast växande bolag i branchen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror och verkar över hela Sverige. Vi är idag 10 personer med olika roller som styr skeppet framåt. Nu söker vi en till person till vårt härliga och glada gäng, kanske är det du?

Mer om tjänsten

Vi erbjuder ett jobb som lageransvarig med delvis kontorstjänst inom support. Du kan förvänta dig ett varierande arbete med allt från inleveranser, orderplock till slutpackning samt uppgifter i vårat support-team där du får möjlighet att hantera ordrar, inköp, webbutiken och support på både mail och telefon.

Du är en viktig pusselbit i vår ambition att snabbt leverera produkter inom storkök, vitvaror och proffstvätt till Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst och är belagd på vardagar mellan 07:00-16:00. Vi söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter, är mycket noggrann, gillar att ta ansvar och gillar högt tempo. 

Psst! Har du inte något CV förberett? Det gör inget, vi tar emot ansökningar både med och utan. Så är du nyfiken på tjänsten, sök redan nu!

Egenskaper och arbetsuppgifter

Som lageransvarig kommer din primära roll innebära ansvar för lagret, packning, fraktbokningar samt in- och utleveranser av paket och gods. Arbetet på lagret omfattar ca 50-75% där övriga timmar omfattar kontorstjänst tillsammans med dina kollegor med arbetsuppgifter så som orderhantering, kundtjänst via telefon, mail samt möjlighet att jobba med vår webshop m.m. Tjänsten är formbar och du har möjlighet att utvecklas, växa och ta ansvar. Vi hoppas du som söker gillar utveckling och förbättring, har ett sinne för detaljer och ofta tänker ett steg längre.

Tjänsten är på heltid på plats på hos oss i Hjo och tillsättning är enligt överenskommelse. Vi ser gärna ett snabbt tillträde!

Vi söker dig som:

  • Är mycket noggrann i ditt arbete
  • Gillar högt tempo och klarar snabba beslut
  • Har datorvana.
  • Gillar ordning & reda och har en strävan efter ständig förbättring
  • Trivs med att ta hand om våra kunder och förespråkar en förstklassig service.
  • Har goda kunskaper i Svenska och engelska, både tal och skrift.

Vi erbjuder dig:

  • Ett spännande arbete i ett växande och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar

Ansökan
Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök redan nu! Vi ser gärna ett snabbt tillträde!
Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med att söka.

Skicka din ansökan till work@widab.se