Chat with us, powered by LiveChat Bastard Burgers - Storkök från Widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Bastard Burgers

Sverige, Norge, USA 

Projekt: Bastard Burgers
Sverige, Norge & USA. Tillsammans med Bastard Burgers har vi i skrivande stund (2023-07-18) öppnat 70 restauranger och vi växer fortfarande! Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Vi serverar streetfood med inspiration från New York och kvalitetskött från Norrland. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms.

Bastard Burgers växer snabbt och under 2021 etablerade vi Bastard Burgers i Norge, Finland och New York.

Här är vi med och projektleder under hela byggprocessen. Vi är med från A till Ö vilket betyder att vi dels är medverkande i nyetableringar, projektering med ritningar i 3D, leverans samt installation av all utrustning för kök, bar och disk -till garanti och eftermarknadsservice. Med ett digitalt system och QR-koder kan vi och Bastard Burgers enkelt scanna och komma åt instruktioner, reservdelsbeställningar, serviceärenden och se kostnader över tid. Tillsammans med Bastard Burgers har vi tagit fram mycket speciallösningar från rostfri inredning, storköksmaskiner till hamburgesmashers anpassat helt efter kundens önskemål.

Vi på Widab har varit med och levererat alla enheter sedan nummer 2. I skrivande stund har vi levererat 49 enheter där vi kunnat hålla tidsplan på samtliga enheter förutom en där vi blev försenade med endast en kylmonter.


Förutom ett stort tack till samtliga samarbetspartners vill vi tacka för förtroendet från Bastard Burgers!