Chat with us, powered by LiveChat Kranpelare Albatross 2 Hög Modell Svart
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Escowa

Kranpelare Albatross 2 Hög Modell Svart

Albatross 2 kranpelare Hög, Svart för stilla/sparkling water Albatross är storsäljaren och är en snygg kranpelare i modern och utmanande design.

Artikelnr 161-ES2303
 
Exkl. moms:
7 031 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Albatross 2 kranpelare Hög, Svart för stilla/sparkling water

Albatross är storsäljaren och är en snygg kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan fås med en- eller två tappkranar och kranen serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten. Den passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp Titan, Orion eller Halia.

Finns i flera utföranden
Albatross kan levereras i sju olika utföranden i en mix av hög/låg, en eller två kranar samt tre olika färger och kan kopplas till Escowas alla kylare. Albatross kommer i standardutförande med runda, korta handtag men kan extrautrustas med andra typer av handtag. Observera att bilderna på hemsidan kan visa kranar som extrautrustats med andra handtag. Den höga modellen av Albatross finns i följande utföranden: Kromat utförande med 1 kran Kromat utförande med 2 kranar Svart utförande med 2 kranar.

Dricksvattenlösningar för restaurang och kontor av högsta kvalité. Escowa har komplett utrustning för vattenautomater, oavset om man önskar stilla eller kolsyra.