Chat with us, powered by LiveChat Bravilor Bonamat - Kaffebryggare Mondo Twin (400V)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat - Kaffebryggare Mondo Twin (400V)

Bravilor Bonamat kaffebryggare för dig som sätter höga krav på funktion och smak. Mondo Twin är en kaffebryggare med filter och glaskanna av högsta kvalité och passar så väl för restaurang, café eller fikarum.

Artikelnr 139-8.010.030.11002
 
Exkl. moms:
10 486 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Färskt bryggkaffe, professionellt bryggt med Bravilor Bonamat Mondo Twin för 400 Volt

Tack vara smidigheten, den höga kvaliteten och den moderna utformningen kan denna produktserie användas överallt där gott, färskt bryggkaffe behövs. Mondo fylls med vatten manuellt och kan därför placeras var som helst. De två självreglerande värmeplattorna som håller kaffet vid den perfekta temperaturen, även när behållaren inte är helt fylld, behåller den bästa kvaliteten på kaffet. Vattenindikatorn anger om maskinen har fyllts. Mondo Twin ökar kapaciteten och kan göra stora mängder kaffe, tack vare dubbla bryggsystem. Mondo fylls på med vatten på bryggarens framsida. Smidigt och ergonomiskt!

Smarta värmezoner och påfyllning framifrån

Det är inte bara kvalite på maskinen som skiljer Bravilor Bonamat från många andra tillverkare utan även enkla smarta funktioner. Påfyllning av vatten framifrån vilket gör det mycket smidigare och enklare om kaffemaskinen står under tex ett bänkskåp eller vägghylla.
Smarta värmezoner som känner av temperaturen och håller kaffet perfekt temperatur, glöm dom där mynten man har sett på värmeplattan för att ej bränna och hålla kaffet för varmt.

Levereras med 4st glaskannor och 2st rostfria filterhållare

Filterbyggaren kommer komplett med 4st glaskannor och 2st filterhållare. Även några få kaffefilter med vi rekommenderar att köpa till ett 1000-pack med filter vid leverans. Även avkalkning Renegite för att sköta om och få bästa smak och funktion ut av din kaffebryggare

Teknisk information Bonamat Mondo Twin

Buffertförråd:
4 kannor (ca 48 koppar)
Kapacitet per timme (230V):
ca. 36 L (ca 288 koppar)
Bryggtid (230V):
ca. 5 min. / 2 kannor
Nätanslutning 230V~ 50/60Hz:
4280W
Rekommenderad säkring:10 A
Mått:
404x406x446 mm
Vattenanslutning:Nej, manuellt

"

Bravilor Bonamat är en ledande tillverkare av kaffemaskiner så som filterkaffermaskiner, espressomaskiner, helautomatiska kaffemaskiner och varmvattenutdelare. Bolaget är ett familjeägt företag med mer än 70 års erfarenhet. Under dessa år har företaget vuxit från en grossist av catering- och restaurangutrustning till sin nuvarande status som specialistproducent: En utvecklare, tillverkare och leverantör av internationellt anseende med växande ambitioner.