Chat with us, powered by LiveChat Bravilor Bonamat - Kaffebryggare Iso
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat - Kaffebryggare Iso

Snabb filter kaffebryggare för restaurang och cafe med termoskanna Iso kaffebryggare från Bravilor Bonamat är en kvalitet kaffebryggare som är utvecklade för att bryggning och servering av färskbryggt filterkaffe.

Artikelnr 139-8.010.090.31002
 
Exkl. moms:
3 897 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Snabb filter kaffebryggare för restaurang och cafe med termoskanna

Iso kaffebryggare från Bravilor Bonamat är en kvalitet kaffebryggare som är utvecklade för att bryggning och servering av färskbryggt filterkaffe. Brygger önskar volym direkt ner i 2 liters rostfri termosbehållare. Kaffebryggaren brygger snabbt och kräver ingen anslutning till vattenledning då den är för manuell påfyllning av vatten.
Iso bryggaren är mycket användarvänlig och kräver minimalt med underhåll. Tack vare den manuella vattenpåfyllningen kan du placera Novo och Iso var som helst!

Maskin med snabbfilter för utrymmen utan vattenanslutning. Inklusive rostfri 2,0 liter kanna

Välsmakande färskt bryggkaffe- Maskinen fylls på med vatten manuellt och kan därför placeras var som helst- Lättanvänd och enkel att underhålla- Välisolerad rostfri termos som bevarar aromen och håller kaffet hett

Bravilor Bonamat är en ledande tillverkare av kaffemaskiner så som filterkaffermaskiner, espressomaskiner, helautomatiska kaffemaskiner och varmvattenutdelare. Bolaget är ett familjeägt företag med mer än 70 års erfarenhet. Under dessa år har företaget vuxit från en grossist av catering- och restaurangutrustning till sin nuvarande status som specialistproducent: En utvecklare, tillverkare och leverantör av internationellt anseende med växande ambitioner.