Chat with us, powered by LiveChat Bravilor Bonamat Sprso Espressomaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat Sprso Espressomaskin

Snygg espressobryggare byggd precis som de profesionella maskinerna men i litet format. SPRSO är perfekt för kontor, väntrum, frisörsalonger m.m.

Artikelnr 139-8.038.010.31002
 
Exkl. moms:
17 422 kr
{{ price }}
 • Snabb leverans*
 • Kända varumärken
 • Företagsleasing

Bravilor Bonamat Sprso Espressomaskin för kontor, butik, salong m.m.

Om du är på jakt efter en espressobryggare som är lika enkel och intuitiv som en maskin för hemmabruk, men med professionella funktioner, då är Sprso rätt val. Sprso är liten, kraftfull och elegant.

Denna iögonfallande ”böna-till-kopp”-maskin serverar perfekta koppar ristretto, espresso, café crème och americano. Med mjölkkylaren (tillval) kan du dessutom tillreda härliga cappuccino eller café latte.

Sprso passar perfekt i styrelserum, väntrum och små kontor. Tack vare sitt kompakta format känner sig Sprso också hemma på köksbänken.

Obs! Bild 5 visar maskinen med möjlkkylare. Mjölkkylaren ingår ej utan säljs separat.

Sprso från Bravilor Bonamat blir snabbt en favorit!

 • Unik design
 • Serverar kaffe av färskmalda kaffebönor
 • Tillreder också kaffespecialiteter med nyskummad mjölk
 • Enkla och intuitiva funktioner
 • Brygger två drycker samtidigt (ristretto, espresso och café crème)
 • Koppstorlek, kaffestyrka, intensitet och malningsgrad kan ställas in efter eget tycke och smak
 • Tillverkad av starka och högkvalitativa material: rostfritt stål och BPA-fri plast
 • Extremt låg energiförbrukning i standby < 0,5W

Denna kaffemaskin är försedd med 1 kvarn och 1 behållare för bönor. Sprso serverar ristretto, espresso, café crème, americano och hett vatten. Kaffespecialiteter med nyskummad färsk mjölk hör också till möjligheterna med den separata mjölkkylaren (tillval).

Drycker som går att göra med en SPRSO: Café crème, Americano, Cappuccino, Espresso, Latte macchiato, Varm mjölk, Hett vatten, Dubbel espresso, Café latte, Ristretto, Dubbel ristretto, Dubbel café crème, Cappuccino mörk, Espresso macchiato

Professionell CIRCO-teknik

Med största möjliga omsorg har Bravilor Bonamat utformat varje liten detalj av denna helautomatiska espressomaskin. Målet var en så kompakt maskin som möjligt. CIRCO-bryggen är en av dessa detaljer. Denna brygg har utvecklas och konstruerats av Bravilor Bonamat som respons på den ökande efterfrågan på proffsiga ”bean-2-cup”-maskiner. De unika runda formerna på CIRCO-bryggenheten gör det möjligt att begränsa formatet på den proffsiga espressobryggaren. Rätt tryck är mycket viktigt för att skapa intensiva smaker. CIRCO-bryggaren genererar rätt tryck för att få ut bästa möjliga smak ur dina nymalda bönor. Bryggarens unika pumpkontroll garanterar konstant extraktion.

Möjliga tillval (Köps separat):

 • Mjölkkylare
 • Vattenanslutnings-kit

Teknisk data

Kapacitet bönbehållare: 300 gram
Kapacitet vattenbehållare: 2,2 liter
Tapphöjd: 80-115mm
Vattenanslutning: Nej, manuell påfyllning
Anslutning: 230V, 50Hz, 1978W
Vikt: 10,6kg
Mått (BxDxH): 215x440x420mm

Bravilor Bonamat är en ledande tillverkare av kaffemaskiner så som filterkaffermaskiner, espressomaskiner, helautomatiska kaffemaskiner och varmvattenutdelare. Bolaget är ett familjeägt företag med mer än 70 års erfarenhet. Under dessa år har företaget vuxit från en grossist av catering- och restaurangutrustning till sin nuvarande status som specialistproducent: En utvecklare, tillverkare och leverantör av internationellt anseende med växande ambitioner.