Chat with us, powered by LiveChat Cylinda FT 5486X Frontmatad tvättmaskin
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Cylinda

Cylinda FT 5486X Frontmatad tvättmaskin

Cylinda FT 5486X Frontmatad tvättmaskin 8 kg tvättmaskin med tillval som ånga, tidspar, bluetooth och 1600v centrifugering En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt.

Artikelnr 126-E9203365
 
Exkl. moms:
4 796 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Cylinda FT 5486X Frontmatad tvättmaskin

8 kg tvättmaskin med tillval som ånga, tidspar, bluetooth och 1600v centrifugering

En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt. Den har en tydlig display som visar återstående tvättid och en barnspärrad panel med 16 valbara program. Den har hela 1600 varvs centrifugering, fördröjd start, sköljstopp och till och med ett ångprogram.

Maskinen har induktionsmotor som ger längre livslängd och en tystare gång. Förutom normalprogrammen finns bl a även Sport, Express 14 min, Mörka Kläder samt ett Trumrengöringsprogram. Som tillval finns Tidspar som kortar ner tvättiden på de längre programmen. Maskinen har också bluetooth anslutning där du får info om program m.m. Energiklass A+++ Centrifugeringsklass A .

Ersätter Cylinda : FT 5486 - E9203188

Sedan 1958 har Cylindas fokus varit att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll. Idag är Cylinda en av de absolut största inom vitvaror. Utöver vitvaror har Cylinda ett robust segment med professinell utrustning för tvättstugan så som torkskåp, tork och tvättmaskiner. Givetvis tillhandahåller vi även komplett sortiment reservdelar till Cylindas stora sortiment!