Chat with us, powered by LiveChat mQuvée Velvet 125 Glass Premium Vinlagringsskåp
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

mQuvée

mQuvée Velvet 125 Glass Premium Vinlagringsskåp

Du tittar just nu på Velvet 125 Glass Premium från mQuvée, ett vinlagringsskåp för både hemmet och restaurangen. Förutom en elegant design kan du anpassa skåpets hyllor för just dina önskemål!

Artikelnr 411-13660
 
Exkl. moms:
29 880 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

mQuvée vinlagringsskåp, Velvet 125 Glass Premium

Utforska elegansen och flexibiliteten hos mQuvées Velvet-serie med detta vinlagringsskåp. Med plats för totalt 80 flaskor kan detta skåp både byggas in och användas fristående, vilket ger dig maximal anpassningsförmåga.

Du kan enkelt designa insidan av skåpet efter dina personliga preferenser, med flyttbara hyllor och trälådor för att presentera och lagra dina viner precis som du vill ha dem!

Temperaturen i vinlagringsskåpet är justerbar mellan 5 och 22 °C för att passa olika typer av viner. Med automatisk kontroll av luftfuktigheten på 70% och en UV-skyddad dörr, säkerställs optimala förhållanden för vinlagring. Dessutom kan du anpassa luftcirkulationen genom att ta bort den avtagbara panelen framför sockeln.

  • Reglerbar fuktighet
  • Vibrationsfria hyllor i trä
  • UV-skyddad glasdörr
  • Kolfilter
  • Avtagbar panel framför sockeln

Obs! Vinlagringsskåpet levereras med 2 displayhyllor, 5 utdragbara hyllor och 2 utdragbara hyllor med front. Du kan dock enkelt anpassa skåpets design genom att lägga till eller ta bort hyllor efter behov. Var medveten om att den angivna flaskkapaciteten är baserad på ett skåp med standardutförande med 4 lagringshyllor.

För både restaurang & hemmet
mQuvées vinkylar är idealiska för både hemmet och restaurangen. Utformade med restaurangbranschens behov i fokus, erbjuder de den perfekta miljön för att kyla och bevara dina viner på bästa sätt. En vinkyl i en restaurang är inte bara avgörande för att bibehålla vinets kvalitet, utan också för att lyfta matupplevelsen och visa upp etablissemangets vinutbud. Genom att investera i en vinkyl av hög kvalitet kan du ge dina gäster en minnesvärd vinupplevelse som förhöjer deras besök.

Teknisk information

Färg: Svart
Kapacitet: 80 flaskor
Hyllor: 9st, trä
Antal zoner: 1st
Temperaturområde: 5-22°C
Ljudnivå: 41 dB
Omhängbar dörr: Ja
Kolfilter: Ja
Anslutning: 230V / 160W
Vikt: 91 kg
Mått (BxDxH): 595 x 575 x 1820-1890 mm

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner. mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.