Chat with us, powered by LiveChat Laguiole Champagnesabel
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Laguiole

Laguiole Champagnesabel

Imponera med Laguiole Champagnesabel som av många beskrivs som originalet av sablar. Att sabrera champagne är inte bara effektfullt utan också en riktig stämningshöjare.

Artikelnr 219-40268086
 
Exkl. moms:
559 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Laguiole Champagnesabel - originalet av sablar

Enligt många champagnekonnässörer är det här originalet. Champagnesabel från Laguiole bör finnas hos dig med allmänt dryckesintresse och som synnerligen är extra förtjust i champagne, som sig bör öppnas med sabel för ett extra festligt inslag. 

Sabrera champagne, det vill säga öppna en flaska med champagne eller motsvarande innehåll med sabel är varken svårt eller vidare riskfyllt.

Avlägsna eventuellt folie och grimma. Greppa flaskans botten och lägg sabeln mot flaskan för att sen med en bestämd rörelse föra sabeln längst med flaskans hals och vidare förbi korken för att slå av flaskhalsen topp. Kom ihåg att inte ta i för mycket. Och att vara försiktig. 

● En riktig klassiker
● Tillverkad i rostfritt stål
● Perfekt som gåva

Med Laguiole Champagnesabel har du en välbalanserad otroligt vacker sabel som ger dig alla förutsättningar för att sabrera champagne. 

 

För dig som uppskattar fint hantverk finns gamla och välkända Laguiole från den franska provinsen med samma namn. Laguiole tillverkar fantastiskt väl arbetade knivar med en infästning av absolut högsta klass. Franskt hantverk och material som förädlats för hand ger produkterna ett vackert exklusivt utseende och lång hållbarhet. Utbudet av grillknivar, trancherset, köksknivar och produkter fulländar ett kök med krav på hög kvalité och detaljrikedom.