Chat with us, powered by LiveChat Chemex Classic Kaffebryggare
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

CHEMEX

Chemex Classic Kaffebryggare

Chemex Klassiska kaffebryggare för den riktiga kaffeälskaren eller kaffenörden. Upplev en mjukare och fruktigare kaffesmak som aldrig kommer göra dig besviken. Detta är bryggaren hela kaffevärlden pratar om!

Artikelnr 316-CHE651-head
 
Exkl. moms:
478 kr
407 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Chemex Klassisk kaffebryggare

Den klassisk bryggaren från Chemex med träkrage och snyggt läderband. En kaffebryggare som aldrig kommer göra dig besviken. Chemex tillverkning sker av brinnande kaffenördar i Massachusetts i USA och denna prisvinnande bryggare är något som hela kaffevärlden pratar om.

Enkel funktion och visuell elegans kombineras för bryggning av fylligt och smakrikt kaffe. I kombination med de grova Chemex-pappersfiltren kommer du att uppleva en ny typ av kaffesmak som är mjukare och fruktigare. Chemex Classic Series kaffebryggare är både elegant och mångsidig.

Bryggaren går att diska i diskmaskin, men glöm inte ta bort träkragen innan. Vi rekommenderar att alltid ta bort träkragen vid diskning för att inte riskera att få fläckar på träet.

Observera att det inte medföljer några pappersfilter, dessa köps separat.

Välj storlek i listan!

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissänkning: 478 kr

Chemex är ett familjeägt företag med ett arv och historien började 1941, när CHEMEX® kaffebryggare uppfanns av Dr. Peter Schlumbohm PhD för att brygga den perfekta koppen kaffe. Sedan dess har CHEMEX sträckt sig över generationer och världen över som en ikon för amerikansk design.

Chemex säger "Den bästa koppen du någonsin har haft, varje gång du har den..."