Chat with us, powered by LiveChat Fristående utekök Oregon (svart)
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Myoutdoorkitchen

Fristående utekök Oregon (svart)

Oregon är ett svart utekök från Myoutdoorkitchen. Ett utekök med hög kvalitet med hela 10 års garanti. Detta paket innehåller 5 moduler med grill, kyl, vask, lådförvaring och sidobrännare.

Artikelnr 411-10377-PAKET
 
Exkl. moms:
61 734 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Fristående utekök Oregon (svart)

Ett fristående utekök av hög kvalitet! Oregon presenterar ett stilfullt och imponerande utomhuskök i exklusiv antracit nyans, komplett med allt du kan tänkas behöva. Med en fristående gasolgrill som har 6 brännare och infravärme, en dubbel sidobrännare, ett kylskåp med förvaringsskåp för mat och drycker, en förvaringsmodul med 4 lådor och en diskbänk med gott om förvaringsutrymme, får du ett komplett modulpaket till ett förmånligt pris - allt du behöver för att skapa ett riktigt amerikanskt utomhuskök!

Oregon utekök kommer i en strömlinjeformad design och erbjuder dig ett elegant och fullständigt kök utomhus. Med alla nödvändiga funktioner för matlagning och förvaring, inklusive generösa lådor och kylskåp, ger detta kök en perfekt plats för kulinariskt skapande och smidig förvaring. Placera köksön var du vill och skapa en mysig och inbjudande oas för matlagning och socialt umgänge utomhus.

Gör matlagningsupplevelsen ännu roligare genom att unna dig ett utomhuskök i toppklass med Oregon!

Artiklar som ingår i paketet

  • Fristående modul med kylskåp och förvaringsskåp (411-11250)
  • Fristående modul med 4 lådor (artnr: 411-9515)
  • Fristående modul med diskbänk och förvaringslådor (artnr: 411-7901)
  • Fristående Sidobrännare med dubbla plattor (artnr: 411-12329)
  • Fristående Gasolgrill med infravärme och 6 effektiva brännare (artnr: 411-7895)

Modulerna går att placera i valfri ordning och bilden är endast till för att vara en inspirationskälla.

Njut av upp till 10 års garanti när du investerar i ett utomhuskök från Myoutdoorkitchen! Vi på Myoutdoorkitchen är stolta över vår kvalitetssäkrade produktlinje och strävar efter att erbjuda hållbara och pålitliga produkter till våra kunder. Våra högkvalitativa utomhuskök och tillbehör omfattas av upp till 10 års garanti på utvalda delar* i våra kollektioner Stainless Collection och Black Collection. Med vårt långvariga garantiprogram kan du känna dig trygg och säker med ditt köp av ett Myoutdoorkitchen-utomhuskök.

Teknisk information

Antal moduler: 5st
Grilltyp: Gasol
Material: 304 SS rostfritt stål
Mått (BxDxH): 3090 x 581 x 905 mm (Djup exkl handtag, höjd inkl hjul)

Med fokus på stil och funktionalitet erbjuder Myoutdoorkitchen utekök i toppklass! Myoutdoorkitchens ambition är att erbjuda smarta lösningar av fristående och inbyggbara utekök för alla utomhusmiljöer. Med olika stilar och ett brett utbud av funktioner erbjuder Myoutdoorkitchen högkvalitativa uteköksprodukter som uppfyller alla dina drömmar om ett utekök.