Chat with us, powered by LiveChat Laguiole Ostronkniv presentförpackning
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg
heart_solid Created with Sketch.
heart Created with Sketch.
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Laguiole

Laguiole Ostronkniv presentförpackning

Ostronkniv i exklusiv presentförpackning innehållandes allt som behövs för en lyxig och lyckad ostronmiddag. Ge bort som gåva till ostronälskaren eller som present till den som uppskattar vackert hantverk från Laguiole.

Artikelnr 219-40268515
 
Exkl. moms:
527 kr
{{ price }}
  • Snabb leverans*
  • Kända varumärken
  • Företagsleasing

Ostronkniv med tillbehör från Laguiole L'Eclaire.

Vacker ostronkniv levereras i exklusiv presentförpackning tillsammans med en ostronhållare i trä. Vilket underlättar när du ska hålla ostronet på plats. Det följer med en tygfilt som används när du öppnar ostronen. Även en en citronpress i robust stål för att pressa citronsaften över ostronen. Allt som behövs för en lyckad ostronmiddag. Perfekt present, gåva eller julklapp till den som förtjänar det bästa.

● Lyxig känsla från Laguiole
● Perfekt som juklapp eller gåva
● Snabba leveranser

Laguiole är den fransksa provinsen känd för sin tradition av hantverk och då framförallt tillverkning av exklusivt handgjorda knivar. Laguiole L'Eclaire har producerat en fantastiskt, vacker kollektion med knivar av hög kvalité som passar både för professionellt bruk i restaurang och för köket hemma hos matintresserade eller för dig som tycker om vackert hantverk.

För dig som uppskattar fint hantverk finns gamla och välkända Laguiole från den franska provinsen med samma namn. Laguiole tillverkar fantastiskt väl arbetade knivar med en infästning av absolut högsta klass. Franskt hantverk och material som förädlats för hand ger produkterna ett vackert exklusivt utseende och lång hållbarhet. Utbudet av grillknivar, trancherset, köksknivar och produkter fulländar ett kök med krav på hög kvalité och detaljrikedom.