Stäng
Din varukorg

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp till gemsam tvättstuga

Vi har ett brett sortiment och lång erfarenhet av utrustning och produkter som krävs för att skapa en optimal och bekymmersfri tvättstuga. I vårt sortiment finns allt från tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrumsutrustning till manglar och tillbehör.


Behovsanpassad tvättstugeutrustning

Vi har utrustningen som behövs för att få en snabb och enkel hantering av tvätt i den gemensamma tvättstugan. Vi anpassar maskinparken efter typ av hushåll. Är det exempelvis många barnfamiljer eller flest ensamstående som bor i huset? Efter en behovsanalys rekommenderar vi den utrustning som krävs.

Energisnål utrustning i tvättstugan - Sänkta kostnader

En stor del av fastighetens driftsekonomi avgörs i tvättstugan. Det är därför våra produkter är konstruerade för att vara så energi- och vattensnåla som möjligt.

Nöjda hyresgäster

Beroende på vilka hyresgäster som bor i huset ställs olika krav. Ibland behövs en grovtvättstuga för att tvätta mattor och större textilier. För ett hus med många studenter kan en obokningsbar tvättmaskin vara en bra lösning och komplement till den övriga tvättstugeutrustningen.

Ren tvätt, snabbt

Våra tvättmaskiner är utrustade med snabbtvättprogram som gör lätt smutsad tvätt ren på bara 30 minuter. Exempelvis kan du spara upp till 87% i energiförbrukning med vårt unika och snabba 20 graders program. Det sparar mycket tid åt användaren och minskar energi- och vattenförbrukningen.

Garanterat nöjd kund

Efter alla år i branchen vet vi exakt vad som krävs av en professionell maskinpark. Vi är så säkra på att vi kan leverera vad ni söker att vi kan lova "supernöjd kundgaranti" vilket för att ni kan lämna tillbaka maskinerna efter 6 månader om ni inte är nöjda. Vill du veta mer, så prata med någon av oss på Widab så berättar vi mer.

Kontakt WIDAB

Vi hjälper er hela vägen. Allt från service och reparationer till inköp av ny utrsutning eller renovering av hela tvättstugan.
0500-415400
info@widab.se