Chat with us, powered by LiveChat Vill du växa med oss? Vi söker en ny kollega - widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Är du vår nästa stjärna?

E-handel & webbadministratör

E-handel & webbadministratör
Publicerad 2023-06-09

Är du vårt nästa stjärnskott som vill vara med att fortsätta utveckla Widab? Just nu söker vi en noggrann, social och glad kollega som vill vara en del av vår framgångsresa.

Om Widab AB

Widab är just nu ett av Sveriges starkast växande bolag i branchen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror och verkar över hela Sverige. Vi är idag 10 personer med olika roller som styr skeppet framåt. Nu söker vi en till person till vårt härliga och glada gäng, kanske är det du?

Mer om tjänsten

Vi erbjuder ett jobb som vi valt att kalla webbadministratör. Du kan förvänta dig ett varierande arbete och bli den person som ser till att vår webbutik alltid har rätt produkter i sortimentet, rätt priser, produktinformation och bilder. Du är en viktig pusselbit i vår ambition att kunna erbjuda våra kunder rätt produkter inom storkök, vitvaror och proffstvätt till Sverige. Tjänsten är en heltidstjänst och är belagd vardagar på vårt nybyggda huvudkontor i Hjo. Vi söker dig som tycker ett arbete med webbutik och köksutrustning är intressant, är mycket noggrann, gillar att ta ansvar och gillar högt tempo.

Psst! Har du inte något CV förberett? Det gör inget, vi tar emot ansökningar både med och utan. Så är du nyfiken på tjänsten, sök redan nu!

Egenskaper och arbetsuppgifter

Som webbadministratör kommer din primära roll innebära att ha ansvar för att butiken har rätt produkter med snyggt och korrekt innehåll. Du kommer publicera produkter i webbshopen widab.se vilket innebär att du kommer ansvara för att priser alltid är rätt, skriva produkttexter, ladda upp bilder och annat material. Du kommer hantera kampanjer, kategorier, sidor och annat innehåll i butiken som håller butiken levande med rätt funktion. Du kommer att ha tätt samarbete med dina kollegor där ni tillsammans ser till att utveckla hemsidan för att fortsätta vara en ledande webbutik på nätet i vår branch. 

Tjänsten är formbar och du har möjlighet att utvecklas, växa och ta ansvar. Vi hoppas du som söker gillar utveckling och förbättring, har ett sinne för detaljer och ofta tänker ett steg längre.

Tjänsten är på heltid på plats på hos oss i Hjo och tillsättning är enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:

  • Är mycket noggrann i ditt arbete.
  • Har mycket god datorvana.
  • Gärna har god vana i Excel, men inget krav.
  • Har goda kunskaper i Svenska och engelska, både tal och skrift.
  • Gillar ordning & reda och har en strävan efter ständig förbättring.
  • Gärna arbetat med webbshop, photoshop och marknadsföring tidigare men det är inget krav.

Vi erbjuder dig:

  • Ett spännande arbete i ett växande och marknadsledande företag med gott renommé
  • Trevliga och kompetenta kollegor i en familjär och dynamisk miljö
  • Möjlighet att växa och ta ansvar
  • Regelbundna utbildningar

Ansökan
Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök redan nu! Vi intervjuar löpande under rekryteringsperioden så vänta inte med att söka.
Startdatum för tjänsten är tänkt Februari 2024, men är du rätt person för oss kan rekryteringen ske tidigare än detta enl. ök.

Skicka din ansökan till work@widab.se