Stäng
Din varukorg

Pumpar för automatisk dosering av diskmedel och sköljmedel

Alla gäster som besöker en restaurang, café eller snabbmatskedja förväntar sig rena glas och skinande porslin. Presentation och matupplevelse kommer till största delen från ögat och är inte porslinet som maten serveras på rena och fräsha drar det ner matupplevelsen direkt från start. Ett bra diskrum med bra maskiner och planering och automatisk dosering av diskmedel och sköljmedel är en förusättning för leverera vad gästen vill ha.

Doseringsystem för flytande diskmedel

Vi har doseringspumpar för flytande diskmedel. Vi rekommendrar alltid att använda en pump med givare för exakt dosering i disktanken varje disk. Kontrollerad och övervakad kemtank skapar diskekonomi, jämn förbrukning och alltid perfekt diskreslutat. Vi har även doseringspumpar som går på hastighet som är en enklare lösning men aldrig lika exakt.

Doseringsystem för fast diskmedel

Doseringsytem med fast kem i patron med övervakad och kontrollerad disktank. Alltid rätt förhållande mellan diskmedel och vatten. Enkelt system och kräver lite underhåll. Endast lufta ur och i en patron. Fördelen är också att inget spill med flytande diskmedel kan förekomma.

Doseringsystem för sköljedel och torkmedel

Komplett utrustning för dosering av sköljmedel till professionella diskmaskiner. Torkmedel skapar renare och mer skinande glas och bestick samt att den får diskgodset att torka fortare.

Varumärken doseringspumpar

  • brightwell