Stäng
Din varukorg

Diskkorg och Diskback för restaurang diskmaskiner

Välj en diskkorg med kvalité. Det finns många tillverkare och kvalitér på diskkorgar. Vi rekommenderar att köpa kvalité för bättre diskresultat, ergonomi och livslängd. Diskorgar slits mycket och har en betydande vikt för diskresultat och hanteringen av disken.

Dom bästa diskkorgarna kommer från "Nordien system, Diskomat"

Vi har valt att sälja diskomat diskkorgar, anledningen är enkel. Diskkorgarna har stor hålbild som släpper genom mycket vatten. Näten är vassa och klyver vattenstrålarna istället för att krossa dom. Handtagen är ergonomisk placerade, en närma dig och en längre ifrån vilket skapar balans och frestar inte likamycket på handleder. Sidorna är täcka, det av flera anledning. Dels för att inte släppa in vatten och försöra spoltrycken underifrån, samt att skapa en regäl och robus korg som inte skevar. Detta kan vara a-o på tunneldiskmaskiner.

Diskback för diskning, sortering och transport av tallrik, koppar, bestick, glas och brickor

Rätt typ av diskkorg till diskgodset ökar diskresultatet, välj rätt back för din disk. Vi har komplett sortiment av backar för resturang maskiner. 50 x 50cm korgar, 46 x 46cm eller 40 x 40cm. Flata, öppna eller med fackindelning för glas.
Sortera på
Popularitet
Filtrera
Filtrera på:
Märken
Färg / Material
Förhöjningsramar
Fackindelning
Applicera filter

Laddar

Varumärken diskkorgar

  • diskomat
  • hobart