Chat with us, powered by LiveChat Viktig information om covid19 | widab.se
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

Information Ang. COVID-19

Kära kund!
För oss på Widab är säkerheten och omsorgen för kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om corona/Covid-19 och har sedan en tid tillbaka vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt minimera oro och risk för smittspridning:

Lager och kontor

  • Vi har infört utökade städrutiner och ser löpande över utsatta kontaktytor. Handsprit finns utställd på utvalda ställen.
  • Vi har förstärkta riktlinjer gällande god handhygien och hur man kan agera för att minska smittspridning. De av våra medarbetare som har minsta förkylningssymptom får vara hemma eller möjlighet att jobba hemifrån.
  • Om vi behöver ändra öppettider, tillfälligt stänga kontor eller varuutlämning kommer vi informera om detta på widab.se.

Kundtjänst
Widabs kundtjänst har öppet som vanligt. Vi har medarbetare igång både via telefon och mail.

Leveranser
Våra leveranser genomförs som vanligt i samarbete med våra transportpartners.

  • Chaufförer och logestikpartners ska efterleva samtliga riktlinjer från myndigheterna vad gäller symptom och smittspridning.
  • Kontakta kundtjänst för hjälp om du är sjuk och inte har möjlighet att ta emot den leverans som du har bokat in för hemleverans.
  • Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Serviceärenden och installationer
En konsekvens av covid-19 är tyvärr att det i vissa fall blir längre hanteringstid än vanligt för reparationer. Detta är något vi beklagar och vi ber om din förståelse för den uppkomna situationen. I den mån en reparation inte krävs snarast ber vi dig vänligen att avvakta med att skicka din utrustning till oss, eftersom vi i nuläget inte kan förbinda oss till våra vanliga servicenivåer.

  • Våra servicebilar är utrustade med extra hygienartiklar så som handsprit, tvål, trasor, handskar och munskydd.
  • De föremål som våra tekniker kommer i kontakt med torkas omedelbart av, även så den utrustning vi ej arbetat med för bästa försiktighetsåtgärd.
  • Vi ber dig som privatperson att gärna ta en promenad eller hålla dig i ett annat rum tills vår tekniker är färdig med arbetet för att hålla ordentligt avstånd.


Vi kommer att fortsätta att uppdatera dig när situationen förändras. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär och tackar för din förståelse

Vänligen, WIDAB