Chat with us, powered by LiveChat Widab - Allt för storkök, restaurang, café och tvättstuga
menu Created with Sketch. times Created with Sketch.
search Created with Sketch.
user Created with Sketch.
cart Created with Sketch. 0 Varukorg

ÅRETS STÖRSTA REA ÄR SNART HÄR! 
Missa inte Black Friday 2020 fredagen den 27 november där du har möjlighet att fynda bland hundratals köks- & restaurangprodukter till oslagbara priser!


Black Friday på Widab
Längtar du till Black Friday 2020? Black Friday infaller fredagen den 27 november 2020. Hos oss på Widab.se innebär det att du även denna dag shoppar grym restaurangutstustning till oslagbara priser. Oavsett om du är ute efter en ny ugn, fritös, termos eller redskap har vi laddat upp med riktigt bra produkter!

Vad är Black Friday historiskt?
Black Friday kommer ursprungligen från USA och infaller alltid dagen efter Thanksgiving. Det råder delade meningar kring varför det heter Black Friday med många hävdar att uttrycket myntades av den lokala polisen i Philadelphia. ”Black Friday” användes internt för att beskriva det trafikkaos som uppstod av shoppingsugna folkmassor under butikernas stora reor efter Thanksgiving på 60-talet. I USA är Black Friday den största shopping- och readagen på hela året och räknas som startskottet på julhandeln. Affärerna har mängder av erbjudanden och många köar i veckor för att få tag på kampanjvaror.

Black Friday i Sverige
Under 2013 började butikskedjor och e-handelsföretag i Sverige att uppmärksamma Black Friday med erbjudanden på produkter som böcker, datorer och filmer. Vi på Widab hakar för första gången på Black Friday i år 2020 med erbjudanden på restaurangutrustning till oslagbara priser. I takt med att allt fler butiker följer trenden exploderar utbudet av olika produkter inom alla möjliga kategorier. Under 2018 handlade mer än var tredje svensk under Black Friday. Idag räknas Black Friday som en av de absolut största shoppingdagarna för handeln i Sverige och har även här blivit startskottet på julhandeln.

Gör dig redo för Black Friday!
Som prenumerant av vårt nyhetsbrev får du information om det senaste av världens bästa restaurangutrustning från oss på Widab. Förbered dig för Black Friday redan idag genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Registrera dig här!

 


Professionella maskiner & utrustning för restaurang och storkök

Hos oss hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av utrustning och maskiner för restaurang och storkök, såväl som till den professionella tvättstugan. Välj och vraka bland tiotusentals artiklar. Med samarbeten med leverantörer och fabriker över hela världen kan vi erbjuda maskiner och utrustning till konkurrenskraftiga priser. Erfarenhet, kunskap och intresse - Vi är en trygg partner och nätbutik sedan 2014.